Om företaget 

Vi på stetoskop.com (tidigare Barimpex) introducerade KAMED stetoskop hösten 1989. Sedan dess har försäljningen ökat från år till år och nu, kommer ca. var fjärde stetoskop som köps av läkare eller medicine kandidater i Sverige just från oss! Vi är övertygade om att den snabba utvecklingen beror på dels de fina egenskapen som KAMED stetoskop har och dels på var strävan att bygga upp ett orubbat förtroende mellan oss och vara kunder. Vi är mycket noga med att hålla det vi lovar …och vi lovar inte så lite! Vi lovar stetoskop av mycket hög kvalité med marknadens bästa ljudåtergivning och pris.

Vidare är vi är mycket angelägna om att Du bli nöjd med det viktiga arbetsredskapet som skall följa Dig genom åren. Därför erbjuder vi 30 dagars öppet köp för att Du skall få möjlighet att närmare knyta bekantskap med KAMED Stetoskopet eller en annan produkt som du köpt.

Använd och slit det nya stetoskopet under den första månaden. Känn på det noga. Blir Du nöjd, behåll det! (För Ditt stetoskops säkerhet har vi alla reservdelar på lager tillgängliga inom en vecka).

Blir Du inte nöjd med stetoskopet under introduktionsperioden, var inte förtvivlad. Det händer det också, närmare bestämd sju av tusen kunder skickar sina stetoskop tillbaka till oss.

Du är alltid mycket välkommen att ringa mig om Du har några frågor rörande auskultation och stetoskop.


med. dr Jacek Bartosik, leg. läk.
www.stetoskop.com 

P.S. Det ser ut att det vi har lovat under de senaste 10 åren, dvs. stetoskop med marknadens bästa prestanda och pris stämmer fint. "Appendix" utnämnde ett av vara stetoskop till marknadens mest prisvärda, "... ett stetoskop utöver det vanliga".

  Tillbaka